Wij verzorgen complete elektrische installaties in woonhuizen, winkels en middelgrote bedrijfspanden in zowel nieuwbouw als verbouw. Hierbij adviseren u wij graag over de aan te leggen installatie. Op het gebied van elektra is voor ons alles maatwerk, aangepast aan de wensen van onze klanten.

Voor kleine werken hebben wij allround monteurs die bijvoorbeeld bij uw keukenverbouwing het te wijzigen installatiewerk verrichten. Hiervoor moet veelal de groepenkast worden uitgebreid en voorzien worden van aardlekschakelaars. Ook de aardingsvoorziening wordt gecontroleerd en eventueel aangepast aan de steeds vernieuwde eisen.

Voor de grotere werken kunt u terecht bij onze werkvoorbereiding, waar wij graag met u de mogelijkheden bespreken betreffende uw installatie.
Ook beschikken wij over verschillende voorbeeld-producten, en is ons eigen pand voorzien van diverse elektrische vernuftigheden, zodat u een goed beeld kunt krijgen van de mogelijkheden voor uw eigen installatie.

Tegenwoordig komt de vraag naar data, inbraakbeveiliging, brandmelding en domotica steeds meer aan de orde. Ook op deze gebieden kunnen wij u advies geven.